BejelentésMeseterápia, Bach virágterápia, Önismereti tanácsadás
XVIII. és a XIX. kerületben

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A kineziológia olyan természetgyógyászati szakterület, melynek célja a test energiaegyensúlyának helyreállítása a test-lélek-szellem hármas egységének harmóniáján keresztül.

Aktivizálja a test öngyógyító folyamatait. A kineziológia nem gyógyít, hanem a problémához kapcsolódó blokkot oldja.

Minden jelenbeli problémánk, komolyabb nehézségünk gyökere valahol a múltban keresendő. Fogantatásunktól kezdve minden információ sejtszinten bennünk van (saját magunkra és környezetünkre vonatkozóan), akár emlékszünk rá, akár nem. Ezek az információk a felszínre hozhatók a kineziológia speciális módszerével, az izomteszteléssel. Ez lehetővé teszi, hogy felderítsük a probléma valódi okát, és olyan gyakorlatokat határozzunk meg, melyek segítenek feloldani a negatív élményeket. (ezek lehetnek mozgásos/vizualizációs gyakorlatok, esszenciák, táplálkozási, életmódbeli javaslatok…)

Egy példa erre: valakit nagyon kicsúfoltak, kinevettek az iskolában szereplés vagy felelés alatt. Onnan kezdve bármilyen hasonló szituációba kerül (fel kell szólalni több ember előtt), mindig "bekapcsol" a tudatalattiban ez a negatív élmény, és leblokkol az illető, esetleg még remeg is vagy izzad. A kezelések alatt ezeket a negatív érzéseket, blokkokat feloldjuk különböző korrekciók, gyakorlatok segítségével, és ezáltal pozitív választást engedünk meg magunknak az adott témával kapcsolaban, hogy a jövőben tudatosabban kezeljük a hasonló eseményeket.


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!