BejelentésMeseterápia, Bach virágterápia, Önismereti tanácsadás
XVIII. és a XIX. kerületben

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Ligetszépe meseterápiás módszer komplementer segítő eljárás, nem helyettesíti a pszichoterápiás és/vagy orvosi gyógyító tevékenységet.

 

"A mesék és a mondák olyanok, mint egy jó angyal…”- írja Rudolf Steiner. Mi jut legelőször eszünkbe arról, hogy jó angyal? Az, hogy vigyáz ránk, óv, véd bennünket. A gyermek legnagyobb félelme az, hogy nem leszünk mindig vele. Ki vigyáz akkor rá, amikor éppen nem leszünk mellette - akár az óvodában, akár az iskolában, akár éjszaka, amikor egyedül marad a saját ágyában? Ez mind, mind valós félelem a számára, és érdemes komolyan venni. Ilyenkor nagy segítség lehet – persze csak ha mi magunk is hisszük -, ha beszélünk arról, hogy mindenkinek van őrangyala, aki vigyáz rá. A mesék világa is ezt a védelmet adja a gyermek életében. Ám nem mindegy, hogy milyen meséket választunk. A valódi mesék - amelyek mindig az életkornak megfelelően kiválasztott, jó mesék – segítségével egyrészről biztonságot élhet meg a gyermek, másrészről választ kaphat az élet nagy kérdésére, mégpedig arra, hogy mi végett vagyunk itt a világban. Ráadásul attól nagyszerű csatorna a mesék világa, hogy megteremti a gyermek számára a belső képalkotás lehetőségét, amely mindenkiben ott él.

Egyéni foglalkozást végzek már felnőtteknek is. Életútbeli elakadások, munkahelyi és párkapcsolati problémák esetén segít rávilágítani az elakadások okára, és a mesehősök segítségével kiutat is mutat.

Jelentkezni lehet telefonon vagy e-mailen. 06-30-632-7175 zoldandi.kinez@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!