BejelentésMeseterápia, Bach virágterápia, Önismereti tanácsadás
XVIII. és a XIX. kerületben

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Új tanfolyamom címe: Hogyan segítsünk Önmagunknak és családtagjainknak a mindennapokban? Mégpedig egyszerű kineziológiai és mozgásterápiás módszerekre épülő technikákkal, játékos gyakorlatokkal.

Nagyon sok kliensemen látom, hogy az oldás során érdeklődéssel figyelik, amikor ezekről a praktikákról kicsit hosszabban mesélek. Sokszor kérdezik, hogy mit tehetnének még a fejlődésük/gyógyulásuk érdekében. Innen jött az ötlet, hogy ezeket a technikákat egy csokorba szedem, és átadom másoknak is. Ezáltal mindenki képes lesz a szervezet öngyógyító folyamatait serkenteni, és saját magán, ill. családtagjain segíteni bizonyos problémák esetén. (pl. fáradékonyság, depresszió, félelmek, motiválatlanság, kiút keresés, figyelemzavarok, önbizalomhiány, tanulási problémák, stb.)

Amiket megtanítok ennek keretében:

- hatékony stresszoldó tippek

- hogyan erősítsük csakráinkat (csakrákhoz tartozó szimbólumok használatát is megtanítom)

- Bach virágterápiás esszenciák kiválasztásának szempontjai

- egyéb kineziológiai praktikák auránk és stabilitásunk erősítésére

- gyermekeink számára bizonyos viselkedési és tanulási nehézségek segítése (izgő-mozgó, nehezen koncentráló gyermekeknél)

Ajándék gyanánt szívesen kiszámolom minden résztvevőnek a kronobiológiai adottságait, és megbeszélhetjük azokat ebédszünetben. Ill. egyénre szabott Bach virágterápiás keveréküveget is összeállítok, aki igényli.

Akit érdekel a tanfolyam, szóljon, és megszervezzük. Ára: 7000 Ft/nap. Ha hozol magaddal barátnőt, 15 % kedvezményt adok Nektek.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!