BejelentésMeseterápia, Bach virágterápia, Önismereti tanácsadás
XVIII. és a XIX. kerületben

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egy elégedett édesanya tollából: "9 éves kisfiam az iskolakezdés óta sokat vakarózott, általában egy-egy nehezebb nap és dolgozatok előtt. A lába már nagyon csúnya volt, a bőrgyógyásszal nem mentünk semmire. Gondoltuk, hogy idegi oldalról kell megközelíteni a problémát, ezért fordultunk Andihoz segítségért.
Az előzetes elbeszélgetés után Andi rajtam , az édesanyán keresztül oldotta Zsombort 4 alkalommal , Bach-virágcseppeket is kaptunk és megerősítő mondatokat házi feladatként.
Legnagyobb örömünkre a vakarózás, idegesség fokozatosan javult, mostanra teljesen elmúlt. Kisfiam nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, "mellékhatásként" az iskolai teljesítménye is számottevően jobb lett.
A Bach-cseppeket folyamatosan szedi az aktuális állapotnak megfelelően.
A jövőben is a kineziológia módszerével fogjuk orvosolni a lelki problémákat a családban."

 

Bach csepp és az alvás:
"Kisfiam lassan 5 hónapos és az ismerősök csoda történeteivel ellentétben ő még eddig egyszer sem aludta át az éjszakát. Általában 2szer, 3szor kelt fel egy éjszaka, azonban az elmúlt időszakban ez 5-6 alkalom lett. Ezen kívül a napközbeni alvások során is többször előfordult, hogy sokszor felsírt. Bevallom őszintén ezt már fizikailag kezdtem nehezen viselni, és arra elég hamar rájöttem, hogy nem az éhségről van szó. Érzéseim szerint a mozgáshoz kapcsolódik nála ez az ébredés. Korábban már volt szerencsém megtapasztalni a Bach cseppek jótékony hatását és egy cikknek köszönhetően elgondolkodtam rajta, hátha ez lenne most is a megoldás számunkra, ezért kértem Anditól, keverjen nekünk. Racionális embernek tartom magam és mindig szükségem volt a kézzel fogható segítségekre :) Az első két éjszaka visszatért a korábbi 2 ébredés és már ennek is nagyon tudtam örülni. A 3. éjszaka viszont meglepő módon este 8tól hajnali 4ig nyugodtan aludt a kisfiam és utána 7ig vissza aludt. A cseppeket azóta is minden szoptatás előtt használom és szerencsére a korábbi nyugtalan alvásoknak nyoma sincsen :)"

Kisebbik fiam (5 és fél éves) több hete köhögött márciusban, szinte folyamatosan, néhány nap szünettel tarkítva. Mindenféle szirupot, gyógyteát, homeopátiás szert kipróbáltunk, eredménytelenül. Gondoltam, ha ennyire elhúzódik ez a betegség, valószínűleg lelki okai vannak.
Egyik éjjel már alig aludt a köhögő-rohamok miatt, és másnap is szinte megszakítás nélkül rázta a köhögés. Aznap délután szurrogát (helyettesítő) oldást végeztem rá, és az érzelmi skálán a „Legyőzött” nevű állapotot teszteltem ki. A bátyjával szemben legyőzöttnek érezte magát valamilyen konfliktus helyzetben, és nem tudta kifejezni az érzelmeit. Ennek a jelenbeli párja a „Hallgatag”, ami teljesen passzol a helyzetre, ugyanis a köhögés lelki háttere pont az, hogy valami feszült helyzet adódott, amit nem tudott kibeszélni magából, és ez elfojtott indulatokat teremtett. Ez próbált hetek óta felszakadni belőle a köhögés által. Érzelmi átállítást végeztem, miután az „Őszinte vagyok” és „Nélkülözhetetlen vagyok” mondatokat tápláltam be Ábelnek. A következő 1-2 órában alig hallottam köhögni őt, aznap éjjel is csak egyszer-kétszer köhécselt. A gyermekek hihetetlen gyorsan reagálnak az oldásra, ezért nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam a szurrogát módszerét is.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!