BejelentésMeseterápia, Bach virágterápia, Önismereti tanácsadás
XVIII. és a XIX. kerületben

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A kronobiológia az önismeret egyik legalapvetőbb eszköze. Ezzel az egyszerű számítással meghatározhatóak: fizikai tűrőképességünk, érzelmi terhelhetőségünk, szellemi lehetőségeink.

Amikor megszületünk, a csakráink energiával töltődnek fel. Bizonyos csakraértékek összessége adja meg végül azokat a számokat, melyek megmutatják, milyen energetikával, adottságokkal rendelkezünk. Nagyon hasznos, ha az ember ismeri erősségeit és gyengéit, ezáltal tudja, hogy milyen irányban érdemes fejlődnie, változtatnia.

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy nem élünk velünkszületett adottságainkkal, mert esetleg valamilyen trauma következtében elfojtásra kerültek, vagy valakinek az elvárásai (akár szülő, akár tanár, akár saját magunk) szerint viselkedünk, és ezáltal lehetőségeinket nem használjuk ki megfelelően. A kronobiológiai elemzés során megtudjuk, mire vagyunk képesek, mennyi terhet bírunk elviselni. A cél az lenne, hogy visszatérjünk az "ősforráshoz", az ősenergiáinkhoz, és ezáltal teljesebb, boldogabb életet élhessünk.

Sokszor hallom, hogy anyukák panaszkodnak, hogy gyermeke nem eszik rendesen, nem akar aludni, nem viselkedik "rendesen", sokszor megbetegszik. Ezekben az esetekben is nagyon hasznos, ha megvizsgáljuk a kisgyerek kronobiológiai adottságait, és jobban megérthetjük a viselkedését. Ha pl. valaki Kolerikusnak születik, el kellene fogadnunk, hogy kevesebb alvással is feltöltődik, mint pl. egy Flegmatikus.

Akit mélyebben érdekel a téma, annak minitanfolyamot tartok a módszerről, mely 2 délelőttöt (vagy 1 napot) vesz igénybe - létszámtól függően. Ezáltal egy egyszerű számítás segítségével bárkinek ki lehet majd számolni az energiaértékeit, adottságait, csupán a születési dátum szükséges hozzá.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!